Ja, Superfood-Blog

4 Ok, Amiért A Ja Superfood Porok Jobbak, Minze A Kapszulák

bis yes_superfood Admin auf Dec 01, 2022

4 Ok, Amiért A Yes Superfood Porok Jobbak, Mint A Kapszulák

Te ist szedsz vitaminokat? A legtöbb ember szed valamilyen étrend-kiegészítő tablettát, azonban ezek sajnos nem mindig érik el a kívánt hatást. Összefoglaltuk neked 4 pontban, miért érdemes a tablettákat Yes Superfood porokra cserélni!

Egy 2018-as kutatásban a négy leggyakrabban fogyasztott kiegészítő hatásait vizsgálták – a multivitaminok, a kapszulás C-Vitamin, a D-Vitamin és a kalcium hatásait. Dr. Jenkins, a kutatás vezetője és a Torontói Egyetem professzora a következőképpen nyilatkozott az eredményekről: „Meglepődtünk az eredményeken, mivel ezek a népszerű étrend-kiegészítők kevést pozitívést pozitívést A legideálisabb az, ha a szükséges vitaminok és ásványi anyagok egy kiegyensúlyozott étrend révén jutnak el hozzánk.“

Az egészséges életmód megteremtését segítik a Yes Superfood porok. A superfoodok olyan teljes értékű táplálékok, amelyeknek rendkívül magas a mikrotápanyag tartalma.

Íme 4 ok, amiért a Yes Superfood porok jobbak a tablettáknál:

1. Ein ja Superfood porok természetesek
Ne terheld a szervezetedet szintetikus tápanyagokkal, inkább egészítsd ki étrendedet superfood porokkal! A porok alapanyagaiként szolgáló gyümölcsök és növények 100%-ban természetesek, ellenben a laboratóriumi körülmények között előállított vitaminkapszulákkal.

2. Ein Ja Superfood porok könnyebben felszívódnak
Amikor beveszel egy kapszulát, a szervezetednek először le kell bontania a külső rétegét (ez általában zselatin vagy cellulóz). A Ja Superfood porokat természetes szárítással vagy fagyasztva szárítással (liofilizálás) állítják elő, közvetlenül az alapanyagok leszüretelése után. Így a tápanyagok a lehető legkoncentráltabb formában maradnak meg, és por formában könnennyedén felszívódnak. Plusz pont: a Ja Superfood porok nem tartalmaznak semmilyen hozzáadott sűrítőanyagot, tartósítószert vagy édesítőt. Ez vajon elmondható a kapszulázott vitaminokról?

3. A Ja Superfoodokat könnyű felhasználni
Hányszor hagytad ki már a napi vitaminadagod azért, mert nem volt kedved több tablettát lenyelni egymás után? Viszlát, kapszulák, helló, finom, színes receptek! A Ja Superfood porokat könnennyedén beemelheted az étrendedbe, keverheted őket joghurtba, növényi tejbe, smoothiekhoz, shakekhez, süteményekhez, desszertekhez… amibe csak szeretnéd!

4. A Ja Superfoodok szuperszínesek
Jótékony hatásaik mellett elképesztő színkavalkádot hozhatsz velük létre tányérodon, és mindezt 100%-ban természetesen! Ellen tudnál állni egy szivárványos smoothie tálnak vagy egy óceánkék palacsintatoronynak? Mi biztosan nem…

Az egészséges életmód a változatos, tápanyagokban gazdag étrenddel kezdődik. Ha viszont további vitaminokkal és ásványi anyagokkal szeretnéd felturbózni az ételeidet, érdemes a Yes Superfood porokat választani a mesterséges étrend-kiegészítőkkel szemben. Ein Superfood porok tápanyagait könnyen és gyorsan feldolgozza a szervezeted, mindemellett finomak és szuper színesek ist. Fedezd fel Te ist ein Yes-Superfood-Porok bei és meríts inspirációt receptjeinkből ITT!