Ja, Superfood-Blog

7 + 1 Tipp Az Instakompatibilis Smoothietálakért

bis yes_superfood Admin auf Dec 01, 2022

7 + 1 Tipp Az Instakompatibilis Smoothietálakért

Előző blogposztunkban részletesen leírtam, mik azok a hibák, ami miatt nem lesz krèmes, fagyiállagú a smoothie. A következőkben pedig megosztom Veled, hogyan készíthetsz szemet gyönyörködtető smoothiekat, amelyeket szívesen posztolsz az Instagramon is!

#1 Ne kombináld az erős színeket

Csábító ötletnek tűnhet, hogy mindenféle gyümölcsöt és zöldséget bedobj a turmixgépedbe, de egyes színkombinációk nem eredményeznek szép smoothie tálat. Ilyen párosítás például a piros eper és a zöld spenót. Ha bármelyiküket egy semlegesebb színű banánnal vagy mangóval párosítanánk, szép rózsaszín vagy vibrálóan zöld smoothie tálat kapnánk. Viszont együtt a két gyümölcsből csúnya, barnás szín jön létre.

#2 Keverd simára ein Smoothiet

Ahogyan mar előző blogposztunkban ist említettük, használd ein turmixgéphez tartozó botot, vagy állítsd meg keverés közben ein gépet, hogy egy spatulával lekaparhasd ein tartály falára ragadt gyümölcsdarabokat. A darabos smoothiet nem csak kellemetlen elfogyasztani, de nem is fog olyan szépen mutatni a kókusztáladban .

#3 Használj Superfood Schweinefleisch

EIN Ja Superfood porokkal nem csak a smoothie tálad tápanyagtartalmát turbózhatod fel, de vibráló színekkel dobhatod fel őket, 100% természetesen. Először adj hozzá egy teáskanálnyi superfood port a smoothiedhoz, majd tehetsz hozzá többet, ha erősebb színre vágysz!

Superfood porainkkal a következő színeket keverheted ki:

💙 Kék spirulina : lágy babakéktől kezdve, óceánkéken át egészen a királykékig

💗 Sárkánygyümölcs por : babarózsaszíntől a Barbie pinking

💜 Pillangóborsó por : indigó kéktől az erős liláig

💚 Zeremonieller Matcha : pasztellzöld (nagyobb mennyiségben már keserű lesz tőle a smoothie)

💛 Homoktövis por : pasztellsárga

🖤 Aktív szén por : készíthetsz vele szürke és éjfekete smoothiet is, de használhatod más superfood poraink sötétítésére is

#4 Készítsd elő a toppingokat

Ha már elkészült a smoothie, gyorsan elolvad, így jobban jársz, ha előre kitalálod, hogyan díszíted ki a smoothie táladat. Vágd fel előre a tetejére szánt gyümölcsöket, és készítsd elő a kedvenc granoládat, hogy utána szabadon alkothass!

#5 Talald kókusztál akban ein Smoothiet

Van valami egészen különleges abban, ha nem egy egyszerű mélytányérban, hanem természetes kókusztálakban tálalod a smoothiedat. Probald ki a Ja Superfood kókusztáljait , és meglátod olyan lesz, mintha egy trópusi szigeten kanalaznád a smoothiedat!

#6 Kevesebb = több

Személy szerint imádom sok-sok granolával enni a smoothietálamat, de ha fotózásra készítünk smoothiet, akkor mindig a kevesebb, letisztultabb díszítés a nyerő. Figyelj arra, hogy a smoothie táladnak legalább egyharmad része maradjon „csupasz”, így látszódik a csodaszép szín és a krémes textúra.

#7 Smoothie Talalas 1 x 1

Mi a következőképpen szoktuk tálalni a smoothietálunkat:

• Egy spatulával kikanalazzuk a smoothiet a turmixgépből, majd egy kanál segítségével finoman letapogatjuk a kókusztálban. Ekkor még nagyon szépen formázható a smoothie, így húzhatunk bele hullámokat a kanalunk segítségével.

• Ezután következnek a toppingok: először szórjuk rá a granolát, magvakat, majd szépen feltesszük rá a gyümölcsöket. Ha teszünk mogyoróvajat/más szirupot a tetejére, azt a legvégén csorgatjuk rá.

+1 Tipp: Elvezd!

Meglátod majd, hogy a smoothie készítés nem tudomány, hanem inkább művészet. Itt a meleg, itt a nyár, így rengeteg lehetőséged lesz finom és szép smoothie tálakat gyártani. Inspirálódj a weboldalunkon található smoothie receptek ből vagy keresd fel az Instagram profilunkat további tippekért!